۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

معرفی واحد

دفاتر توسعه آموزش در سطح دانشکده ها و مراکز آموزشی درمانی به عنوان یکی از بازوهای محوری مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه ها محسوب می گردند. فعالیت دفاتر توسعه آموزش موجب تسهیل در اجرای سیاست‌های کلان آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی به استناد اسناد بالادستی گردیده وهمچنین نقش مهمی را در تسریع نواندیشی و نوآوری در عرصه آموزش دانشكده ها و بيمارستان ها ﻋﻬﺪه دار اﺳﺖ. بر این اساس واحد هماهنگی دفاتر توسعه آموزش به عنوان زیرمجموعه‌ای از حوزه مدیریت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه در ابتدای سال 1398 تاسیس شد. این واحد درصدد آن است که ضمن نظارت بر فعالیت دفاتر توسعه آموزش ارتباطی موثر را در جهت برقراری تعامل سازنده، وحدت رویه و انجام هماهنگی‌های لازم فراهم نماید. همچنین ضمن ارزشیابی عملکرد دفاتر توسعه و ارائه بازخورد درجهت ارتقاء کیفیت آموزش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و در چارچوب وظایف مندرج در آیین نامه شرح وظايف مراكز و دفاتر مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكی دانشگاه ها و دانشكده های علوم پزشكی كشور فعالیت می‌نماید.